RealitateaExprimaDorinte
°Super-VIP Immer Zusammen๋
 Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1317
|
|
stai asa.. la ce drog va referiti? ... si o pastila poate fi un drog ...[orice pastila] .... si ciocolata se poate numi drog .... si alcoolul este tot un drog ... orice consum in excess se numeste drog... daca consumi in mod exagerat un aliment (in genul produselor de mai sus) se pot numi 'droguri' ... devii dependent de ceva si nu te poti stapani ... trebuie sa consumi acel ceva sa te calmezi ... sa revii la starea initiala ... daca nu poti ajunge chiar la decess...:|
avand in vedere drogurile care intr`adevar poarta numele de 'droguri' .... :| nu stiu ce sa zic .... este de ajuns sa te injectezi sau sa 'tragi pe nas' o singura data ca deja simtomele incep sa apara .... nu sunt de acord cu drogurile ... pot duce la decess in scurt timp ... nu mereu poti scapa desi esti dus la dezintoxicare... rugamintea mea este sa nu va treaca prin cap asa ceva .... stiti ce cred eu? ca oamenii primesc droguri pentru a-si schimba gandirea, comportamentul si simturile.
Am sa pun aici cateva lucruri importante .... sper sa nu va suparati pe mine,. :
"Oamenii care folosesc droguri provin din toate paturile sociale, desi statistica demonstreaza ca probabil unele paturi sociale utilizeaza drogurile mai mult dect alte paturi. De exemplu, probabilitatea utilizarii drogurilor este mai mare la barbati dect la femei, la barbatii celibatari dect la cei casatoriti, la locuitorii oraselor dect la cei rurali, la tineri dect la batrni. Prizonierii si copiii strazii, de asemeni, demonstreaza o nalta frecventa a abuzului de droguri. Datele recente sporesc nelinistea cu privire la ntrebuintarea sporita a drogurilor n rndul tinerilor din toata lumea. Datele disponibile demonstreaza ca raspndirea printre tineret tinde sa fie de trei ori, de patru ori mai nalta dect raspndirea ntre populatia generala."
..."Care sunt efectele? Toate drogurile pot fi clasificate n trei categorii: Depresantele (spre exemplu heroina, barbiturate) sunt sedative care actioneaza asupra sistemului nervos. Relaxarea artificiala si usurarea de la neliniste si stres mintal tinde sa produca dependenta psihologica si renuntarea de la utilizarea lor este problematica. Dependenta poate duce la supradozare acuta, care la rndul sau poate cauza moartea din cauza depresiei respiratorii. Stimulantele (spre exemplu cocaina, crackul, amfetamine) sunt agenti care activeaza, sporesc sau maresc activitatea neurala. n primul rnd ei cauzeaza frisoane, dureri de cap, hipertensiune si batai de inima sporite. Efectele de lunga durata sunt greata, insomnia, pierderea greutatii, convulsii si depresia. Halucinogenele (spre exemplu marijuana, extazi, LSD) sunt un grup chimic divers care produce schimbari mintale profunde, cum ar fi euforia, nelinistea, distorsiunea senzoriala, halucinatii vivide, deluzii, paranoie si depresie.
Nu exista drog ilicit, care ar putea fi considerat sigur. ntr-un fel sau altul utilizarea substantelor psihoactive modifica functionarea normala a organismului uman si n termen lung, poate cauza daune serioase."
"Alcoolul este probabil cel mai comun drog. Este folosit n aproape toate colturile lumii. Acesta se formeaza atunci cnd drojdia (particule de mucegai) fermenteaza zaharul n mod natural, n fructe ca strugurii si n seminte, cum ar fi cele de orz. Vinul, berea, cidrul si tariile, cum ar fi ginul, romul, contin toate alcool. Acest drog actioneaza asupra creierului n doua moduri. Este un anestezic ce amortizeaza senzatii si sentimente si este, de asemenea, un depresiv, ce ncetineste actiuni si reactii. Puterea alcoolului, ca viciu, este evidenta atunci cnd o persoana dependenta de acesta nceteaza sa-l mai consume. Aceasta persoana poate suferi de anumite simptome ale renuntarii la alcool, de pilda delirium tremens. Acestea cuprind transpiratie, tremurat, greata si halucinatii.
Nicotina din tutun este un drog consumat pe scara larga n societate. Fumatul frunzelor uscate ale plantei de tutun este foarte nociv din punct de vedere fizic. Fumatul poate provoca unele forme de cancer, cum ar fi cel la plamni si gt, poate, de asemenea, cauza unele boli ale inimii si ale vaselor sangvine, probleme ale plamnilor, ca bronsita, precum si tulburari la copiii nenascuti ai unei femei fumatoare. Aceste boli sunt provocate n special de alte ingrediente din fumul de tabac, cum ar fi vaporii de tar si monoxidul de carbon. Nicotina nsasi poate contribui la stimularea unei persoane, facnd-o sa se simta mai alerta si mai plina de viata. Fumatorii se obisnuiesc rapid cu fumatul si trebuie sa fumeze mai mult pentru a obtine acelasi efect. Acestia pot, de asemenea, deveni dependenti din punct de vedere psihologic, deci, chiar daca sunt constienti de riscurile la care se expun, le este foarte greu sa renunte la acest obicei.
Asemenea nicotinei, cafeina este un alcaloid provenit n acest caz din frunzele plantei de ceai, sau din semintele arborelui de cafea. Cafeina este prezenta si n cacao si unele bauturi racoritoare."
Care are chef sa citeasca ok . care nuuu ... :P ... mie mi se pare interesant.. spuneti voi ca nu va veti droga niciodata dar nu stii cum ajungi sa consumi in excess produsele scrie putin mai sus siiii .... :|
_______________________________________
      ______________________________________ •Nu dau doi bani pe parerea nimanui 
 ______________________________________ •O pasiune incendiara nu poate avea alt epilog decat dezamagirea.
•Prostia nu contamineaza; inteligenta, da. •Cine nu stie sa taca, acela n-a invatat nici sa vorbeasca. ______________________________________
×All what want me in the summer day:×  ______________________________________________________
|
|