TOKIO HOTEL REVOLUSION
Lista Forumurilor Pe Tematici
TOKIO HOTEL REVOLUSION | Inregistrare | Login

POZE TOKIO HOTEL REVOLUSION

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21 pe Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
TOKIO HOTEL REVOLUSION / Muzică / Cargo Moderat de RunAway., billuza
Autor
Mesaj Pagini: 1
deealovetom
๋°Great Member°

Din: Nyappy World
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 406
sunt mega tari......mel mele pref sunt:nu mai am tigari,calare pe motoare,fraiere...deci sunt super tari

_______________________________________
 




pus acum 16 ani
   
♥ Pervert ♥ Evil ♥ Girl ♥
๋°Great Member°

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 307
glumesti...
?


acum voiam si eu sa fac topic...


pref mea ramane daca ploaia s-ar oprii chiar daca e fff veche   

chiar acum o asc    


pus acum 16 ani
   
Sendy Claus Takes Drugs
°Mega-VIP Immer Zusammen°๋

Din: Boschetsi:>.
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2192
nu ii shtiu nici pe ashtia:|:|:|:|:|

pus acum 16 ani
   
ice_cream
Vizitator



nui stiu o sa caut,o mel o stiu de la ei daca ploaia s-ar oprii si e mijto o sa mai ascult si alte mel de la ei

Modificat de ice_cream (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
RunAway.
Vizitator



plak moolt

nu mai am tigari si daca ploaia s-ar opri sunt superbe              


pus acum 16 ani
   
Iulya
๋°Senior Member°

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 182
Am auzit de ei...
da nu asc asa cv


_______________________________________
A World Where Fashion Outshines Morality

pus acum 16 ani
   
RunAway.
Vizitator



nici io nu prea ascult dar imi plak melodiile lor

pus acum 16 ani
   
elisukayu
๋°Senior Member°

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 204
si eu eram intrun timp innebunita dupa ei

mel pref hmm - mama
                          - daca ploaia sar opri
                         - frumoasa ca o stea
                           -strabuni
                           -  calare pe moatoare in fn muuulte


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
RyuuseiRocket
Moderator

Din: Room Service
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10569
They rock.

Imi plac mult.
Melodia preferata "Mama" pur si simplu melodia asta este precum un calmant.


_______________________________________
Treci pe

pus acum 15 ani
   
billuza
Vizitator



Dupa cate observ nu scrie nimic despre ei.

Grupul CARGO s-a înfiinţat în Timişoara în 1985, avându-l ca fondator pe chitaristul Adrian Bărar. Timişorean fiind, acesta a creat explicaţia de dicţionar "grup rock din Timişoara", deşi doi din actualii membri sunt arădeni – solistul Adrian Igrişan şi tobarul Octavian Pilan, unul e hunedorean – clăparul Cristian Pup, stabiliţi însă tot în Timişoara.

După fluctuaţii mari în componenţă, grupul a ajuns, în 1995, la o neeconomică, dar unitară formulă de şase: Adrian Bărar (chitară/voce), Ovidiu Ioncu "Kempes" (voce), Adrian Igrişan (chitară/voce), Cristian Pup (clape), Alin Achim (bass) şi Tavi Pilan (tobe). Prin trupa au trecut, de-a lungul timpului, muzicieni cu state grele, precum Octavian Iepan, Dinel Tollea, Nae Ionel Tarnotzi sau Leo Iorga.

Viaţa de rock n-a fost tot timpul bleu ciel pentru Cargo, fiind presărată cu momente tragice, cum au fost accidentele pe care Ovidiu Ioncu (1995) şi Adrian Igrisan (2001) le-au suferit din cauza pasiunii maladive pentru motociclete.
Accidentul suferit în 1995 de către Kempes a prilejuit venirea în trupă a vocalului/chitaristului Adrian Igrisan (ex-Riff). Acesta l-a suplinit şi, ulterior, l-a completat în postul de vocal pe Ovidiu Ioncu. Grupul a lansat în formulele mai sus amintite albumele "Povestiri din gară" (1992), "Destin" (1995), "Ziua vrăjitoarelor" (1998), dar şi albumul "Cargo şi Corala Teofora - Colinde şi obiceiuri de iarnă" (1996). In anul 2000, grupul a scos pe piaţă maxi-single-ul “Bagă-ţi minţile în cap”.

La capitolul experimente muzicale, putem socoti de anvergura colaborarea cu hip-hop-erii de la R.A.C.L.A, la piesa "Anarhia" (1998), dar şi înregistrarea unui cântec de paşte, cu tenorul Dorin Teodorescu (1997).
2003 a adus grupului timişorean o nouă încercare. Având un public dedicat şi înflăcărat, fiind permanent activ şi prezent prin concertele pe care le-a sustinut în ţară, CARGO se pregătea să-şi serbeze majoratul printr-un nou album. Din păcate, planurile trupei au fost date peste cap de plecarea aproape neanunţată a solistului Ovidiu Ioncu Kempes. La 37 de ani, Kempes a hotărât să-şi “refacă viaţa” pe alte meleaguri, emigrand definitiv în Australia.

Această plecare a afectat, în mod evident, grupul. Albumul fusese înregistrat deja şi toată lumea se pregătea de lansare. Dupa câteva zile de deruta, membrii grupului au hotărât să meargă mai departe în formula de cinci, postul de vocal fiind preluat cu succes de Adrian Igrişan. Partitura vocală a albumului a fost reînregistrată, dar lansarea a fost întârziată până in 5 decembrie 2003. “Spiritus sanctus”, noul album, a fost lansat printr-un concert de pomină la Palatul Copiilor din Bucureşti.
Cargo, acest nume greu, răsărit din Timisoara acum 22 de ani, are, aşa cum i-o arată şi vârsta, visele, dorinţele şi voinţa unui suflet tânăr. Şi merge tot timpul inainte, depăşind toate încercările şi obstacolele care i se pun în drum. Grupul crede neclintit în vocaţia sa, invitându-vă să ascultaţi în continuare un rock cinstit, eminamente românesc.
Ana Calin

Lansarea noului album
Cu ocazia celor 22 de ani de viaţă ai trupei, Cargo lansează în această primăvară albumul "22". Acesta va conţine cele mai bune cântece ale grupului, din perioada discografică 1992-2003, dar şi "Ca o stea", o nouă baladă care se află deja în promovare în FM-ul românesc.

Situaţia Kempes
In repetate rânduri mi s-a cerut părerea în legătură cu "situaţia Kempes". După cum ştiţi, Ovidiu a plecat în august 2003 în Australia, întorcându-se recent în ţară, dar nu şi la Cargo. Plecarea a fost fulgerătoare, motivele sunt binecunoscute, albumul a trebuit amânat încă 3 luni, fanii au plâns, e o întreagă lista de lucruri nu tocmai frumoase cauzate de această plecare. In interviurile date înaintea plecării, Kempes îşi ardea toate punţile pe care şi le clădise aici. Nu reţin bine cuvintele, dar frazele sunau cam în genul "nu pot trăi din muzică, nu sunt destui bani, nu pot susţine o familie". Şi acum, fanii sunt revoltaţi că el nu se întoarce? Deodată traiul precar şi banii puţini de care a fugit acum 2 ani i se par dulci? Cargo a trecut peste plecare şi a renăscut cu Baciu la voce. Reîntoarcerea lui Kempes înseamnă o nouă schimbare, schimbare pe care eu unul nu o accept.

Cargo-Mama





Cargo- Daca ploaia s-ar opri





Cargo- Ca o stea





Cargo- Nu pot trai fara tine


Cargo- Aproape de voi


Cargo- Ziua Vrajitoarelor


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la